Breeding

Men are generally more careful of the Breed of their Horses and Dogs than of their Children. ~William Penn, Fruits of Solitude

Kuten on saattanut ilmetä jo, niin kasvatamme eniten quarterhevosia ja akhal-tekkejä. © Double L AcresSilloin tällöin saattaa myös muita yhdysvaltalaisia westernhevosrotuja syntyä. Painotamme varsoihin suurella innolla, joten jo alkuvaiheessa varsojen vanhemmat valitaan huolella. Jokaisen kasvattajan päätavoite on saada terve ja liikkuva varsa. Yritämme myös tämän lisäksi saada varsasta hyvärakenteisen, joka menestyisi myös näyttelyissä ja mahdollisesti kilpailuissa.

Jo pieninä varsoina kasvatit pääsevät suurelle laitumelle juoksemaan ja telmimään sydämensä kyllyydestä. Niitä myös totutellaan ihmisiin ja hoitotoimenpiteisiin, kuten harjaukseen. © flickr.com - Kerri-Jo Stewart (CC BY-NC-SA 2.0)Varsojen vieroituksen jälkeen ne joko myydään tai pidetään kotitallissa. Useimmiten yritämme saada varsat myytyä, jotta hevosiin saadaan uutta verta kehiin. Kasvattimme tunnistat niiden nimessä olevasta etuliitteestä, Shawane.

Kasvateilta toivomme lähinnä vain pitkäaikaista kotia, jossa niiden kanssa mahdollisesti käytäisiin näyttelyissä. Myös kaiket päiväkirjamerkinnät ovat suurta plussaa. Mikäli olet aikeissa luopua kasvatista, ethän myy sitä eteenpäin, vaan ilmoita siitä meille ensin. Emme kuitenkaan toivo hevosista luopumista, mutta emme myöskään suutu, mikäli intosi ei riitä kasvatin pitoon.

Foals

 rotu  pvm  varsa  isä  emä  omistaja
 qh  05.01.2014  t. Shawanes Shatter  Speck Pepper  Shattered  Mari H
 qh  24.06.2014  t. Shawanes Total Output  Smothered  Total Care  Pierre
 qh  15.02.2015  o. Shawanes Barrow  Barrowland USA  Golden La Sixties  Vibaja
 ph  27.02.2015  t. Shawanes Lifetime  All Night Long  Life On Mars  Vibaja
 gh  17.08.2015  t. Shawanes Shiva  Curtain Call  Shattered  Sonja.P

Poem

Foal the color of coal
Trotting in the field
The foal had a goal
To be a strongest stallion
He would jump and bump
Around at night with all his might
Soon he saw the moon
Little coal fell fast asleep.
~ Author Unknown

Copyright

Ulkoasu © Daniela P 2011
Kuvan © Kerri-Jo (lisenssi)
Taustakuvan © The inspiration gallery
This is a sim-game stable
Tämä on virtuaalitalli

Keep your computer mouse above the photo to see copyrights