etusivu esittely asukkaat kasvatus
} Meistš.

Mitar Warmbloods on siittola, joka painottuu Gidran -rodun jalostamiseen. Talli perustettiin vuoden 2008 alussa, jolloin kasvatimme myös Altösterreichisches warmblut rotua ja olikin hienot puolivuotta pystyssä, kunnes kiinnostus rotuja kohtaan katosi. Nyt se kiinnostus on kuitenkin palannut pikku hiljaa Gidran rodun kohdalla ja näin ollen, olemme palaneet kuvioihin ! Taidamme myös olla ainoa talli virtuaalimaailmassa, joka painottuu nimenomaan tähän kyseiseen rotuun.

Tervetuloa !

Gidran on Unkarilainen rotu, joka on peräisin 1800-luvulta. Se on tyypiltään kevyt lämminverinen ja nykyään ulkoisesti muistuttaa paljon anglo-arabia, koska rodusta haluttiin hyvin kevyt ja siihen risteytettiin paljon täysiverisiä ja shagya arabialaisia.

Tilamme sijaitsee Unkarissa, koska on tärkeää saada maan oma rotunsa kukoistamaan ja jalostettua sitä enemmän. Tila oli jo muutamia kymmensiä vuosia vanha sen ostettuani, joten pieniä korjauksia sinne on jouduttu tekemään. Tarkalleen sijantimme on Mátran vuoristoalueella, Heves läänin alueella. Maaperä on tilalla hedelmällistä, mikä mahdollistaa kauran viljelyn hevosille ja myös eteenpäin myytäväksi. Lähettyvillämme sijaitsee myös monia viinitarhoja, joissa valmistetaan lähinnä punaviiniä.

Kasvatustoimintamme on melko vähäistä, mutta yritämme jonkin verran tuoda rotua taas jälleen enemmän julki tähän pieneen virtuaalimaailmaan. Rotua esiintyy myös niin vähän että on melkein mahdotonta löytää tammoillemme oreja, mutta onneksi tähän rotuun saa risteyttää puhdasrotuisia täysiverisiä, anglo-arabeja ja arabeja, joiden säkäkorkeus ei saa alittaa 152cm.

Ystävällisin terveisin,
Vibaja (VRL-00727)

Kyseessä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable. Kaiken materiaalin © Mitar Warmbloods, ellei toisin mainita. Ulkoasu © Assi