The Breeding Programme

Kingsvalley on aloittanut kasvatustoimintansa muutama vuosi sen jälkeen, kun kilpatalli vaihtoi omistajaa ja sai nykyisen nimensä. Kasvatustoimintamme alkuajoilta asti olemme pyrkineet kasvattamaan rakenteeltaan kunnollisia, mutta ennen kaikkea kestäviä ja kyvykkäitä kilpahevosia.

Kingsvalleyn kasvatustyö painottuu saksalaisiin ratsuhevosrotuihin: hannover-, holsteiner-, ja trakehnerhevosiin. Näiden lisäksi joitakin westfalen-, oldenburg- ja täysiverivarsoja syntyy vuosittain. Kasvattamillemme hevosille yhteistä on hyvä käsiteltävyys, korrekti rakenne ja suuri hyppykapasiteetti ja hyvä hyppytekniikka.

Varsat nimetään aina emä- tai isälinjansa mukaan. Orivarsa saa nimeensä juonteita isältään ja tammavarsa emältään. Kaikissa nimissä yhteistä on kuitenkin kasvattajaliitteemme SWA, jonka voit havaita kasvattiemme nimen perästä.

Pyrimme kasvattamaan varsoja vain kilpailleista ja palkituista vanhemmista. Kasvattamiemme varsojen kohdalla toivottavaa on vierailu kilparadoilla. Tämän vuoksi myymme kasvattamiamme varsoja vain tavoitteellisille omistajille.

Rekisteröidessäsi kasvattia, merkitse kasvattajaksi: KING0553

The Horses We Have Bred

1. Landon SWA
oldenburgori - s. 03.12.2005 - Laviar x WHOA Firetrick - om. Sirène
Saa nähdä, mitä tästä pikkukaverista kasvaa - liikettä löytyy ja kaveri on intoa täynnä. Sukunsa puolesta oriissa ei ole suuremmin kehumista, vaikkakin molemmat vanhemmat ovat kilpailleet melko menestyksekkäästi kouluratsastuksessa.
Kuollut 3/2007
2. Winnipeg SWA
trakehnertamma - s. 12.12.2005 - Black River's Redfox x Wicca Impera - om. Kingsvalley
Ikäänkuin tilausvarsana kasvatettu piskuinen harmaa tamma. Emänä liisitammamme Wicca Impera ja isänä upea Black River's Redfox - todellinen estesuku! Suvussa yhdistyy hieman uudemman kannan hevoset ja vanhat huippunimet, kuten mainitakseni vaikka Altén.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
3. Riazzani SWA
hanoveriantamma - s. 18.12.2005 - Routinier x R Volizzani - om. Kingsvalley
Varsin mielenkiintoisesta suvusta tuleva, hyvin kyvykäs varsa. Aikuisena tämän kanssa pyöritään todennäköisesti niin koulu- kuin esteradoillakin. Ulkomaiset huippunimet ja kotimainen kuuluisuus Routinier löytyvät tämän suvusta.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
Kuollut 7/2008
4. Narcotic SWA
hanoverianori - s. 24.01.2006 - HRS Maniac x Janis Impera - om. Kingsvalley
Lupaava tummaverikkö. Isänä on raamikas Maniac, emänä näppärä Janis. Tätä varsaa ei voi kuin ihailla! Narcotic tulee hienosta koulusuvusta ja omaa suuret liikkeet. Kaveri pääsee kuitenkin kokeilemaan taitojaan myös estekentillä.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
Kuollut 7/2008
5. Stiletto SWA
oldenburgori - s. 28.02.2006 - Stillton x Jailbird - om. Gestüt Winzig
Komea kuin mikä ja mikä ravi! Stiletto on temperamenttinen varsa, mutta kuitenkin helposti käsiteltävissä. Orivarsasta kasvanee Grand Prix -tason estehevonen, sillä tämän isä tulee huippuisälinjasta ja emä on kilpaillut pitkän ja menestyksekkään uran 140-150cm esteillä.
Saavutuksia: esikantakirjaus, hyviä kilpailutuloksia (ERJ), hyviä kilpailutuloksia (KRJ), hyviä kilpailutuloksia (VVJ-III)
6. Generald SWA
trakehnerori - s. 23.05.2006 - Waterfall's Genlock x Nixie Valborga - om. Kingsvalley
Generald on tumma hurmuri, joka omaa suuret liikkeet ja hienon rakenteen. Generaldista odotellaan suuria ja ori jääkin neljäntenä kasvattina kasvamaan Kingsvalleyyn. Generald nähtänee tulevaisuudessa 140-150cm esteradoilla.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ), hyviä kilpailutuloksia (VVJ)
7. Sebastian SWA
oldenburgruuna - s. 30.05.2006 - Stillton x Jailbird - om. Yenillor
Tahdikkaat askellajit omaava temperamenttinen kaveri. Taitanee tulevaisuudessa niin este- kuin kouluratsastuksenkin ja ruunasta kasvanee komea hevonen. Ruunattu turhan orimaisen luonteensa vuoksi. Mukava sukutaulu.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ-IV)
8. Rubinstar SWA
hanoverianori - s. 14.06.2006 - FR Rubinstrat x R Volizzani - om. Kingsvalley
Huippusukuinen arvonsa tunteva ori. Vaikuttaa perineen molempien vanhempiensa hyvät piirteet, vaikka onkin luonteeltaan isäänsä säpsäkämpi. Tulevaisuuden koululupaus, jolta löytynee vauhtia esteradoillekin!
Kuollut 7/2008
9. Primastar SWA
trakehnertamma - s. 18.08.2006 - Gordian II x Moviestar - om. Ceridwyn
Hienosukuinen kaunis tammavarsa. Molemmat vanhemmat ovat kilpailleet menestyksekkäästi esteradoilla. Diivailija, jolta löytynee kapasiteettia niin este- kuin kouluradoillekin.
Saavutuksia: esikantakirjaus, hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
10. Call for It SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 20.08.2006 - Yellow Cab xx x Go For It xx - om. mollis
Kingsvalleyn ensimmäinen täysiverikasvatti, jonka kohdalla odotukset ovat korkealla. Pirtsakka kaveri, jolla hyppytekniikka huippupäästä. Ei ainesta vaativille kouluradoille.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
11. Stilton SWA
oldenburgori - s. 25.08.2006 - Stillton x Jailbird - om. Maple Hill's
Komea nuorukainen. Varsa on energinen ja todella temperamenttinen, kuten isänsäkin. Isältään kaveri on tainnut periä myös jäntevät ja vahvat liikkeensä ja upean ravinsa. Kykyä löytyy niin esteille kuin kouluunkin!
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
Kuollut 10/2008
12. Don Cenzo SWA
hanoverianori - s. 01.09.2006 - Don Corleone x Tigerland - om. Lilla
Upeasukuinen kingsvalleyläinen orivarsa! Rautias herra hyppää rohkeasti ja omaa paljon kapasiteettia sekä liikeradoiltaan suorat, suuret liikkeet. Vaikuttaa selväpäiseltä ja oppivaiselta varsalta.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
13. Vendetta SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 30.09.2006 - Yellow Cab x Venezia - om.
Kivasukuinen englantilainen täysiveritamma. Temperamenttinen ruunikko liikkuu puhtaasti, omaa komean laukan ja on hyvin innokas hyppäämään. Hieno kenttä- tai esteratsunalku!
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ), hyviä näyttelytuloksia (PKK, KTK-I)
14. Rosa Rubina SWA
trakehnertamma - s. 02.10.2006 - Gordian II x Rhada - om. Tessa
Kaunis rautias tammavarsa, joka on yltiömäisen utelias. Tämä tamma tulee hienosta suvusta, jossa on kapasiteettia niin este- kuin koulupuolellekin.
Saavutuksia: VIR MVA Ch, hyviä kilpailutuloksia (ERJ), hyviä näyttelytuloksia (NJ)
15. Hilton SWA
oldenburgruuna - s. 15.10.2006 - Stillton x Jailbird - om. Liina S.
Upea orivarsa! Täysiveljiensä tavoin temperamenttia löytyy, joten vain osaavalle ihmiselle. Ruunikko Hilton omaa upeat liikkeet - etenkin ravia saattaa kehua! Komea kokonaisuus.
16. Don Armano SWA
hanoverianori - s. 24.10.2006 - Don Corleone x Tigerland - om. Maple Hill's
Komea rautias orivarsa! Hyppykapasiteettia orilta löytynee helposti Grand Prix -luokkiin. Varsa liikkuu puhtaasti ja omaa elastiset, suuret liikkeet. Hieno esteratsunalku!
Saavutuksia: YLA3, hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
17. Rinascita SWA
holsteinertamma - s. 05.12.2006 - Kiefer GER x Renesaince R - om. PB
Itsenäinen, hieman säpsäkkä hevosenalku, joka on sosiaalinen ja hyvin innokas oppimaan uusia asioita. Varsalla on hienot, puhtaat liikkeet ja paljon kapasiteettia esteradoille.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ-I)
18. Don Tedesco SWA
hanoverianori - s. 16.12.2006 - Don Corleone x Tarnanstrich - om. Siiri K.
Komea rautias orivarsa, jolla on takanaan kapasiteetikas suku. Rohkea, rakenteeltaan korrekti varsa, jolla on lahjoja jopa Grand Prix -esteratsastusluokkiin asti.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
19. Gregorian SWA
trakehnerori - s. 17.12.2006 - Gordian II x Moviestar - om. Nonshein
Temperamenttinen orivarsa, jolla on hienot liikkeet. Ori hyppää ielellään ja hyvällä tekniikalla. Tästä kompakti pakkaus niin koulu- kuin esteradoillekin!
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
20. Yesterday SWA xx
englantilainen täysiveriori - s. 12.01.2007 - Yellow Cab xx x Go For It xx - om. Kingston
Hienosukuinen esteratsunalku! Virtuaalimaailman harvinaisuuksia. Orilla on takanaan estepainotteinen suku. Varsa on innokas liikkumaan ja omaa puhtaat liikkeet ja paljon hyppykapasiteettia.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ), hyviä näyttelytuloksia (NJ), Champion
21. Rhapsody SWA
trakehnertamma - s. 18.01.2007 - Yellow Cab xx x Rhada - om. K&M Sporthorses
Kevytrakenteinen ja elegantti tammavarsa. Omaa tavalliset liikkeet, mutta sitäkin enemmän intoa ja hyppytekniikkaa. Lupaava nuori hevonen korkealle tähtäävälle esteratsastajalle!
Kuollut
22. Tempesta SWA
hanoveriantamma - s. 19.01.2007 - Don Corleone x Tigerland - om. Tuulia T.
Kaunis rautias tamma, jolta löytyy kivat liikkeet ja mukavasti hyppykapasiteettia. Tammalla on takanaan hieno estehevossuku. Kuitenkin luonteeltaan hieman hankala, eli vain osaavaan kotiin.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
23. Romantica SWA
holsteinertamma - s. 25.01.2007 - Fearghas Faust GER x Renesaince R - om. Kingsvalley
Hienon suvun omaava ruunikko tammavarsa, joka jää Kingsvalleyyn. Tamma liikkuu puhtaasti ja hyppää innolla. Omaa myös mukavan ystävällisen ja pirteän luonteen.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
24. Giada SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 20.02.2007 - Heart of Silver x Venezia om. Tessa
Elegantti ja kevytrakenteinen täysiveritamma, joka tulee erilaisesta suvusta. Tamma hyppää hyvällä tekniikalla ja rohkeasti ja sillä on myös hyvät liikkeet. Näppärä kilpuri este- tai kenttäratsastajalle!
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ), hyviä kilpailtuloksia (KRJ)
Kuollut
25. Don Cerrino SWA
hanoverianori - s. 26.02.2007 - Don Corleone x Tarnanstrich - om. rio
Raamikas orivarsa, jolla on takanaan laadukas estehevossuku. Rautias läsipää liikkuu puhtaasti ja omaa rutkasti luonnetta. Tulevaisuuden isojen esteratsastusluokkien tähti!
Saavutuksia: hyviä näyttelytuloksia (NJ)
26. Terabithia SWA
hanoveriantamma - s. 27.02.2007 - Don Corleone x Tigerland - om. Heidi S.
Mukavaluonteinen rautias tammavarsa, jossa on kapasiteettia suuremmillekin esteratsastusradoille. Liikkeiltään puhdas ja elastinen. Tammalla on takanaan vahva estehevossuku.
27. Dolce Latte SWA
hanoveriantamma - s. 05.03.2007 - Don Corleone x Tigerland - om. Kingsvalley
Kaunis rautias tammavarsa, jolla on kapasiteettia aina Grand Prix -esteradoille asti! Tamma hyppää rohkeasti, on tarkka jaloistaan ja varovainen. Lisäksi sillä on hienot liikkeet.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
28. Patrouilleur SWA
holsteinerori - s. 05.03.2007 - Beherzt Soldat x Renesaince R - om. Fenella
Tavalliset liikkeet omaava rohkea orivarsa, jolla on hyvä jalkatekniikka hypyissä ja paljon hyppykapasiteettia. Raamikas ja nopea oppimaan, mutta hieman omapäinen luonteeltaan.
29. Silversmith SWA
holsteiner-ruuna - s. 11.03.2007 - Segrare x Paranoia - om. Heini H
Tulisieluinen, komea orivarsa, jossa on kapasiteettia isompiinkin esteratsastusluokkiin. Luonteeltaan todellinen kilpahevonen: sisukas, rohkea ja yritteliäs.
30. Carino SWA
hanoverianori - s. 15.03.2007 - Caranthir x Tarnanstrich - om. Lexington
Rohkea, mutta rauhallinen orivarsa, joka omaa hienot suuret liikkeet ja komean laukan. Kapasiteetikas hevonen esteradoille, mutta liikkeiltään sopiva myös koulupuolelle.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ), hyviä näyttelytuloksia (NJ)
31. Parco Cito SWA
holsteinerori - s. 16.03.2007 - SeaSoul's Narvan x Jokero R - om. Kingsvalley
Komeaakin komeampi holsteinerorivarsa, jolla on takanaan hieno suku. Tässä orissa on kapasiteettia aina Grand Prix -radoille asti ja miksei korkeammallekin! Hieno nuori lupaus.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
32. Jalapeno SWA
holsteinertamma - s. 21.03.2007 - Sentence of Death x Jokero R - om. Kingsvalley
Vahvarakenteinen luonteeltaan rauhallinen tammavarsa, josta toivotaan hyvää hyppääjää. Tamma omaa myös elastiset, todella suuret liikkeet, joita ei voi kuin ihailla. Lisäksi se hyppää rohkeasti.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
33. Panthera SWA
hanoveriantamma - s. 23.03.2007 - Severus Snape GER x Tigerland - om. seela
Elegantti tummanruunikko tammavarsa. Luonteeltaan tamma on sympaattinen ja yritteliäs. Tamma on rakenteeltaan hyvä ja sillä on hyvä hyppytekniikka. Kapasiteetikas ratsu esteluokkiin!
34. Sandstorm SWA
trakehnertamma - s. 30.03.2007 - Chapassio x Venezia xx - om. bill
Nätti ja rakenteeltaan korrekti tammavarsa, joka on pirteä ja energinen. Temperamenttiakin löytyy vaikka muille jakaa, eli vain osaaviin käsiin. Kehityskelpoinen nuori ratsunalku esteradoille! Tamma omaa myös hyvät ja puhtaat liikkeet.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
35. Headhunter SWA
holsteinerori - s. 01.04.2007 - Hugh the Hand x Renesaince R - om. Skurvash
Raamikas, suurikokoinen orivarsa, jossa on kapasiteettia isoimpiinkin rataesteluokkiin! Ruunikosta varsasta voisi odottaa hyvää ja lahjakasta hyppääjää jo sen suvunkin perusteella, sillä molemmat vanhemmat ovat menestyneet mukavasti.
Saavutuksia: VIR MVA Ch, hyviä näyttelytuloksia (NJ), KTK-III, hyviä kilpailutuloksia (ERJ-I)
36. Gazelle SWA
westfalentamma - s. 04.04.2007 - Walzertänzer x Antelope H - om. pau
Nimensä veroinen tammavarsa. Liikkuu puhtaasti ja omaa hienon laukan. Tamma hyppää innolla ja on hyvin helppo opettaa. Kapasiteetikas hevonen suurin luokkiin, miksei jopa Grand Prix -tasolle!
37. Teheran SWA
trakehnerori - s. 06.04.2007 - Tatenlos Held GER x Rhada - om. Vibaja
Rohkea ja utelias orivarsa, jolla on upeat liikkeet: niissä on elastisuutta, lennokkuutta ja tahdikkuutta vaikka muille jakaa. Ori myös hyppää innolla, mutta ei ole rakenteeltaan estehevostyyppiä.
38. Carillon SWA
trakehnerori - s. 10.04.2007 - Chapassio x Moviestar - om. Johanna
Komea tumma nuori ori, jolta löytyy lennokkaat liikkeet ja paljon hyppykapasiteettia. Tässä varsassa on laatua aina Grand Prix -radoille asti. Ori hyppää rohkeasti ja on luonteeltaan sopiva kilpahevoseksi. Laatupakkaus!
39. Hadrian SWA
trakehnerruuna - s. 20.04.2007 - Gordian II x Khameleon - om. Vibaja
Hyväliikkeinen varsa, jolla riittänee kapasiteettia paitsi este- myös kouluradoillekin. Luonteeltaan hieman omapäinen, mutta rohkea, yritteliäs ja kuitenkin helppo opettaa. Laatuhevonen lajiin kuin lajiin!
40. Red Fox SWA xx
englantilainen täysiveriori - s. 21.04.2007 - Yellow Cab x Polarfuchs - om. kadonnut
Hieno orivarsa, jossa on kapasiteettia korkeimmillekin esteille asti. Orilla on puhtaat, mutta tavalliset liikkeet. Se on luonteeltaan hieman omapäinen, mutta varmasti näpsäkkä osaavissa käsissä.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
41. Adonis SWA
oldenburgori - s. 25.04.2007 - Amnestie R x Gigolourine - om.
Melko hyväluonteinen orivarsa. Suurikokoinen ja raamikas ratsunalku niin koulu- kuin esteradoillekin. Hyväliikkeinen, etenkin käynnissä kehumista. Helppo opettaa ja käsitellä.
Kuollut 7/2008
42. Cassini SWA
hanoverianori - s. 30.04.2007 - Casseus Impera x R Volizzani - om. Skurvash
Mielenkiintoisesta suvusta tuleva kimo orivarsa. Kaveri on luonteeltaan järkevä ja hyvin helppo käsitellä ja omaa myös paljon rohkeutta. Kapasiteetikas esteratsu suurempiinkin luokkiin.
43. Rubiana SWA
trakehnertamma - s. 30.04.2007 - Sensation x Rhada - om. Kingsvalley
Luonteeltaan hieman arka, mutta kaunis tammavarsa. Omaa nätit liikkeet ja harmiksemme tuntuu viihtyvän paremmin sileällä, kuin esteradoilla. Kuitenkin varsin näpsäkkä pakkaus pienemmille esteille.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
44. Go for Catch SWA
trakehnertamma - s. 01.05.2007 - Chapassio x Go for It xx - om. karyu
Jalo ja siro tamma, jolla on hienot liikkeet ja mukavan positiiviinen asenne kaikkea uutta kohtaan. Oppivainen, ystävällinen ja hyväkäytöksinen nuori tamma, josta toivotaan hyvää kilpahevosta kenttään ja esteille.
Kuollut
45. Sceregan SWA
trakehnerori - s. 01.05.2007 - Sensation x Venezia xx - om. Diamonte
Vahvaluonteinen, mutta yhteistyökykyinen ja erittäin komea rautias orivarsa. Liikkuu ja hyppää kuin tiikeri, mistä saanut nimensäkin. Kyvykäs hevonen suuriin esteluokkiin tai vaikka vaativaan kenttään.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ-I)
46. Morning Star SWA
trakehnertamma - s. 04.05.2007 - Sensation x Moviestar - om. Kingsvalley
Mukavaluonteinen, pirteä ja energinen kimo tammavarsa. Laatupakkaus, hyppykykyä yltänee aina Grand Prix -tason esteradoille asti. Liikkuu puhtaasti, mutta omaa muutoin tavalliset liikkeet.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
47. Danny de Vito SWA
hanoverianori - s. 09.05.2007 - Don Corleone x Tarnanstrich - om. MYYNNISSÄ
Hurmaava rautias orivarsa, jolla riittänee hyppykykyä ja -taitoa suurillekin esteille. Varsalla on takanaan hieno estehevossuku. Se on myös rakenteeltaan korrekti ja omaa hyvät liikkeet.
48. Tigriana SWA
hanoveriantamma - s. 11.05.2007 - Don Corleone x Tigerland - om. Skurvash
Elegantti rautias tammavarsa, joka on luonteeltaan ystävällinen ja utelias. Tammalla on hieno estehevossuku, molemmat vanhemmat ovat Grand Prix -tason estehevosia. Varsa omaa myös tahdikkaat, ponnekkaat liikkeet.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
49. Warcraft SWA
westfalenori - s. 20.05.2007 - Walzertänzer x Antelope H - om. Tuulia T.
Hienoliikkeinen ja rakenteeltaan korrekti orivarsa. Suurikokoinen kaveri, jolla on myös suuret ja väljät liikkeet. Luonteeltaan ori on hieman arka, mutta kuitenkin varsin uteliasta sorttia. Ei lupaa suuria, mutta voi yllättää.
50. Monaghan SWA
hanoverianruuna - s. 30.05.2007 - Moordenaar PB x R Volizzani - om. 99 H&P
Hyväsukuinen, kevytrakenteinen orivarsa. Luonteeltaan tulisieluinen, vaatii osaavan käsittelijän. Erittäin rohkea ja kyvykäs, mutta myös kovapäinen eli luonnetta löytyy. Omaa hyvän hyppytekniikan ja paljon ponnistusvoimaa, hyppää myös rohkeasti ja liikkuu puhtaasti.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
51. Rhianna SWA
trakehnertamma - s. 09.06.2007 - Gordian II x Rhada - om. Mayday
Hienoliikkeinen, mutta pienikokoinen tamma. Hyppää rohkeasti ja innolla, mutta ei ole osoittanut riittävää kapasiteettia isoimmille esteille. Kasvanee kuitenkin hyväksi kilpuriksi 120cm-esteradoille tai kouluratsuksi.
Kuollut
52. Yellow Cape SWA xx
englantilainen täysiveriruuna - s. 10.06.2007 - Yellow Cab x Venezia - om. Kingsvalley
Tulisieluinen orivarsa, jolla on hieno suoritushevossuku. Vanhemmat ovat kapasiteetikkaita hyppääjiä, kuten myös tämä kaveri. Rohkeutta ja hyppykykyä löytyy vaikka muille jakaa. Kyvykäs hevonen niin esteille kuin kenttäänkin!
53. Yellow Cop SWA xx
englantilainen täysiveriori - s. 10.06.2007 - Yellow Cab x Euforia - om. corbin.
Kovaluonteinen orivarsa. Varsalla on hyvän suku, minkä vuoksi sillä edellytyksiä aina Grand Prix -esteradoille asti. Hyppää vielä hieman epävarmasti, mutta hyvällä tekniikalla. Omaa keskinkertaiset liikkeet kaikenkaikkiaan, mutta todella hienon laukan. Näppärä ratsu esteradoille.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ), hyviä näyttelytuloksia (NJ)
54. Rockstar SWA
trakehnertamma - s. 11.06.2007 - Yellow Cab x Moviestar - om. bill
Laatupakkaus vaativallekin esteratsastajalle! Varsassa yhdistyy puhtaat ja ponnekkaat liikkeet, suuri hyppykyky, hieno hyppytyyli ja mahtava luonne. Näppärä ja kapasiteetikas hevonen aina Grand Prix -tasolle asti. Tulevaisuuden ruusukehai!
55. Realistica SWA
holsteinertamma - s. 24.07.2007 - Gawain GER x Renesaince R - om. Poem's
Tammavarsa, joka on varmasti positiivisimmalla asenteella varustetuin hevonen, jonka olemme koskaan kasvattaneet. Hyvinliikkuva, kapasiteetikas kaveri, jolla on hyppykykyä ja rohkeutta varmasti ainakin 150cm-esteradoille!
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
56. Black Parade SWA
oldenburgori - s. 26.07.2007 - Black Pirate x Gigolourine - om. Susanna
Temperamenttinen orivarsa, joka on rohkea ja itsevarma. Hyppää hyvällä tekniikalla ja menee mukisematta yli erikoisesteistäkin. Suurikokoinen kaveri, jolla on myös suuren hevosen liikkeet.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
57. Paranca SWA
holsteinertamma - s. 26.07.2007 - Immortal Challenge x Paranoia - om. Poem's
Elegantti, melko kevytrakenteinen kimo tamma, jolla on jalo ja kaunis pää. Luonteeltaan herkkä, mutta ystävällinen ja nopea oppimaan. Esteillä hieman epävarma, mutta omaa paljon hyppykapasiteettia.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
58. Immortal Star SWA
holsteinerori - s. 29.07.2007 - Immortal Challenge x Java Bahia - om. Kya's Showhorses
Luonteeltaan ystävällinen orivarsa, jolla on takaan hieno suoritushevossuku. Tulevaisuudessa varmasti näppärä esteratsu. Rakenteeltaan korrekti, mutta liikkeiltään tavallinen.
59. Dolce Vita SWA
hanoveriantamma - s. 01.08.2007 - Ophidian Morfin ITH x Dolce Latte SWA - om. Diamonte
Loistosuvusta tuleva kaunis tammavarsa, joka on luonteeltaan sisukas, pirteä ja ystävällinen. Tamma hyppää rohkeasti kaikenlaiset esteet. Ongelmaton käsitellä kaikissa tilanteissa. Kyvykäs.
Saavutuksia: VIR MVA Ch, hyviä kilpailutuloksia (ERJ-I), hyviä näyttelytuloksia (NJ)
Kuollut 12/2012
60. Ruanda SWA
trakehnertamma - s. 02.08.2007 - Gordian II x Rhada - om. Viivuska
Hyväliikkeinen tamma, joka on luonteeltaan hyvin omapäinen ja tammamainen. Hyppää rohkeasti ja innolla, mutta hyppytekniikaltaan ei ole parhaimmistoa. Hyvä hevonen esteille tai kenttään!
61. Tarnanstern SWA
hanoveriantamma - s. 02.08.2007 - Don Corleone x Tarnanstrich - om. K.J
Kaunis rautias tamma, joka on temperamenttista sorttia. Halutessaan hyppää ylitse isoistakin esteistä ja kapasiteettia esteille on. Omaa myös kohtalaisen hyvät liikkeet. Nopea oppimaan.
62. Don Salieri SWA
hanoverianori - s. 02.08.2007 - Don Corleone x Replica - om. Skurvash
Tulisieluinen orivarsa, joka joutaa vain ammattimaiselle tallille. Omaa hyvän rakenteen, komeat liikkeet ja erittäin paljon hyppykapasiteettia, mutta on luonteeltaan turhan hankala käsiteltävä. Kuitenkin varmasti tulevaisuuden ruusukehai esteluokissa.
Saavutuksia: YLA3, hyviä kilpailutuloksia (ERJ-III)
63. Terracotta SWA
hanoveriantamma - s. 03.08.2007 - Don Corleone x Tigerland - om. Peculiár
Ystävällisluonteinen rautias tammavarsa, jolla on suuret ja tahdikkaat liikkeet. Energinen, pirtsakka tamma, joka myös hyppää rohkeasti. Omaa paljon kapasiteettia esteratsastuksen saralla, taustalla hieno estehevossuku.
Saavutuksia: YLA3, hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
64. Ciancia SWA
trakehnertamma - s. 03.08.2007 - Gordian II x Ciana - om. bill
Mukavaluonteinen tammavarsa, joka on kovin puheliasta sorttia. Liikkeiltään upea, minkä vuoksi sopinee hyvin myös kouluratsuksi, mutta osaa myös hypätä. Käsiteltäessä helppo. Lisäksi varsa on nopea oppimaan.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
65. Gratian SWA
trakehnerori - s. 04.08.2007 - Gordian II x Pepita II - om. Lexington
Kevytrakenteinen, kaunispiirteinen orivarsa, jolla on melko tavalliset liikkeet, mutta erittäin paljon hyppykapasiteettia. Luonteeltaan vastaanottavainen ja melko hyvätapainen, mutta vaatii käsittelijöiltään määrätietoisuutta.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ-I)
66. Daisy Star SWA xx
englantilainen täysiverinen - s. 04.08.2007 - Yellow Cab x Daisy Apricot - om. shonna
Reipas, hyvin eteenpäin liikkuva tamma, jolla on keskiverrot liikkeet. Hyppää rohkeasti, eikä ihmettele tavallisia erikoisempiakaan esteitä. Takana hieno estehevossuku, laatutäysiverinen esteradoille.
Kuollut
67. Praesta SWA
trakehnertamma - s. 05.08.2007 - Gordian II x Polarfuchs xx - om. D'Lorah
Upea rautias tammavarsa, jonka rakenteessa yhdistyy jalous ja erinomainen ratsuhevostyyppi. Omaa keskiverrot, joista käynti kuitenkin erottuu edukseen. Hypätessään hieman epävarma, mutta omaa paljon kapasiteettia.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
Kuollut 7/2009
68. Dorian Gray SWA
trakehnerori - s. 10.08.2007 - Gordian II x Moviestar - om. Tuulia T.
Arka kimo orivarsa. Rakenteeltaan oikeaoppinen, liikkuu myös puhtaasti ja omaa suuret liikkeet. Hyppää rohkeasti ja on erittäin helppo opettaa ja nopea oppimaan. Raamikas ratsu vaativillekin esteradoille.
69. Go For Yellow SWA xx
englantilanen täysiveritamma - s. 11.08.2007 - Yellow Cab x Go For It - om. Malina
Innokas, luonteikas täysiveritamma, jolla on täysiveriseksi harvinaisen hyvät liikkeet. Suurikokoinen varsa, joka on rakenteeltaan keskiverto. Hyppää innolla, eikä epäröi erikois- tai maastoesteilläkään. Näppärä tamma lajiin kuin lajiin!
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
70. Carlito's Clay SWA
holsteinerruuna - s. 11.08.2007 - Carlito's Way x Hallucination - om. MYYNNISSÄ
Luonteikas orivarsa, jolla on puhtaat, suuret liikkeet. Hyppää epäröimättä ja hyvällä tekniikalla, ja on tarkka jaloistaan. Rakenteeltaan erinomainen, ehdottomasti jalostusoriainesta. Näppärä kaveri esteradoille!
71. Venezuela SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 11.08.2007 - Pioniere x Venezia - om. corbin
Utelias ja vikkelä tamma, jonka nopeus voi hämmästyttää. Pienet ja solakat liikkeet ovat mitä parhain apu esteradoille. Vaatii ratsastajalta kunnon avut, tai neiti menettää malttinsa. Kuitenkin hyvin rohkea luonteinen.
72. Silver Ensign SWA xx
englantilainen täysiveriori - s. 12.08.2007 - Silver Ransom x Euforia - om. rio
Upea suuriliikkeinen ori, joka hillitsee itsensä ja pysyy käsissä ratsastajalla kuin ratsastajalla. Hyppytekniikassa on hieman hiomista, mutta herra on helppo ja nopea oppimaan. Suvullisesti ori on vanhan linjan kantaja, eli todellinen helmi.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ-I)
73. Gratian SWA
trakehnerori - s. 14.08.2007 - Gordian II x Pepita II - om. Sorel
Osoittanut upeaa hyppykapasiteettia jo nuorena, orihan on yhdestä parhaimmasta sukulinjoista. Peloton ja varma hyppääjä, joka ei kyttää ympärilleen. Omaa hieman oriegoisen luonteen, jonka kanssa joutuu ehkä hieman tappelemaan arvovallasta.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
74. Sabiana SWA
trakehnertamma - s. 20.09.2007 - Millenium Star T x Rubiana SWA - om. Milja
Hieno, rautias tammavarsa, joka omaa mukavan tahdikkaat liikkeet. Neidissä on kapasiteettia suuremmillekin esteradoille ja kelpaisi se koulukilparadoillekin varmasti hyvien liikkeidensä vuoksi.
Saavutuksia: YLA3, hyviä kilpailutuloksia (ERJ), hyviä näyttelytuloksia (NJ), KTK-II
75. Silver Fox SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 21.10.2007 - Silver Ransom x Polarfuchs - om. Kingsvalley
Upeasta suvusta oleva kimo täysiverinen. Hieman arka tamma ja herkkä, kuitenkin todella ystävällinen tapaus. Tarvisee paljon apua kisaradoilla ja luottaa ratsastajaansa täysin.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
76. Vincita SWA
holsteinertamma - s. 01.11.2007 - B&B Calypso x Renesaince R - om. Kingsvalley
Hienosta ulkomaalaisesta suvusta oleva ruunikko tamma. Tamma on hyvin hapan, eikä välitä huomiosta tai lääppimisestä. Innokas hyppääjä eikä välitä erikoisista esteistä, vaan menee kaiken yli, minkä vain pääsee.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
77. Millicent SWA
trakehnertamma - s. 05.11.2007 - Yellow Cab xx x Moviestar - om. Kingsvalley
Hyvin ystävällinen tamma, mutta myös erityisen ulospäinsuuntautunut. Ei omaa pahoja tapoja, mutta liika lääppiminen käy sen hermoille. Hieman laiska ratsastaa.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
78. T'innamorerai SWA
hanoveriantamma - s. 20.11.2007 - Don Corleone x Tigerland - om. Kingsvalley
Todella upeasta suvusta oleva neito! Hieman arka ja epäilevä, eikä luota ihmisiin kovin helposti. Ratsuna herkkä ja yhteistyöhaluinen, ei säiky turhia. Todella innokas ja tarkka hyppääjä.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
79. Euforine SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 12.12.2007 - Yellow Cab x Euforia - om. Kingsvalley
Hyvin positiivinen ja nokkela hevonen, joka tykkää miellyttää ihmisiä. Hienosta suvusta oleva tamma, jolta odotetaan paljon. Tammalta myös löytyy sitä tarvittavaa kapasiteettia suuriin luokkiin.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
80. Passion Ball SWA
holsteinertamma - s. 02.01.2008 - Carlito's Way x Paranoia - om. Skurvash
Vaatimaton ja rohkea pieni tamma, jonka päivät vaihtelevat. Joskus jaksaa olla vikuripää, mutta toisaalta myös hieman tahmea. Lyhyet askeleet omaava tamma sopii napakasti esteille, mutta riippuen radasta tietenkin.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ-I)
81. Veneziana SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 05.01.2008 - Gold Bullion x Venezia - om. Kingsvalley
Hyvin sosiaalinen, mutta myös omistaa hyvän virtalähteen. Todella energinen tapaus, jolla on sitä vaikka muille jakaa. Välillä saattaa unohtaa että puomit voivat lentää todella helposti alas. Rauhallinen ratsastaja tekee ihmeitä.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
82. Dolce Moria SWA
hanoveriantamma - s. 11.01.2008 - Moordenaar PB x Dolce Latte SWA - om. Kingsvalley
Yksi hienoimmista hevosista, joita meillä on. Suvullisesti todellinen aarre. Tamma on hyvin omalaatuinen, mutta myös hieman arka uusia asioita kohtaan. Mikäli saavuttaa tamman luottamuksen, on se ratsuna hyvin nopea ja taipuisa.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
83. Chantal SWA
hanoveriantamma - 15.06.2008 - Moordenaar PB x Carissa - om. Kya
Todella kaunis, piskuinen varsa. Tamma on todella energinen ja aina menossa. Sillä on lennokkaat liikkeet ja kohtalaisen hyvä rakenne. Se hyppää hyvällä tekniikalla ja ponnekkaasti.
84. Java Mocha SWA
holsteinertamma - s. 20.06.2008 - Carlito's Way x Java Bahia - om. rio
Todella mukavaluonteinen nuori tamma. Varmasti kyvykäs hyppääjä, ainakin 140-150cm-tason esteradoille asti tuntuu hyppykapasiteettia riittävän. Rakenteeltaan melko hyvä, omaa myös kivat liikkeet.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
85. Copperhead SWA
holsteinerori - s. 21.06.2008 - B&B Calypso x Hallucination - om. Skurvash
Komea raudikko, jossa on tyyliä! Orilla on melko tavalliset liikkeet todella hyvää ravia lukuun ottamatta. Se on rohkea ja hyppää innokkaasti. Hypätessään ori avaa hyvin takaa ja siltä löytyy myös paljon ponnistusvoimaa.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
86. Gold Rush SWA xx
englantilainen täysiveriori - s. 07.08.2008 - Gold Bullion xx x Euforia xx - om. Vibaja
Mukavaluonteinen, joskin säpsäkkä orivarsa, josta voisi odottaa jopa Grand Prix -tason estehevosta. Orilla on keinuhevosmainen, suuri laukka. Se on myös rakenteeltaan hyvä. Hypätessään ori kerää jalat hyvin alleen.
87. Passion Bubble SWA
holsteinertamma - s. 30.08.2008 - Crimbitto x Paranoia - om. Kingsvalley
Nätti, syntyessään tumma tammavarsa, joka kimoutuu varmasti kasvaessaan. Tulinen ja hyvin herkkä kaveri, jota pitää osata käsitellä oikein. Hyppää hyvällä tekniikalla ja on tarkka jaloistaan. Kapasiteettia aina 150cm-esteille asti.
88. Nimetön
hanoverian - s. 25.08.2008 - Lithium Rest x Dolce Latte SWA - om. MYYNNISSÄ
Hieman hankalaluontoinen kaveri, jossa tosin on kapasiteettia vaikka minne! Osaa hypätä ja omaa paljon ponnistusvoimaa. Rakenteeltaan hyvä. Jäänee melko pienikokoiseksi.
89. Ruby SWA
holsteinertamma - s. 04.09.2008 - Bloodcraft PB x Romantica SWA - om. Cyprial
Todella upea sukuinen pakkaus. Hyvätuulinen ratsu, mutta perinyt selvästi vanhemmiltaan vaikean ratsastettavuuden. Varma ja rohkea hyppääjä, joka ei kyttää eikä kiellä. Rakenteeltaan hyvin voimakas, joten hypyissä kannattaa ratsastajan olla tarkkana ettei jää jälkeen.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
90. Britania SWA
holsteiner - s. 08.09.2008 - Parco Cito SWA x Bottoms Up! PB - om. Lilla
Hieno palkittu sukutaulu täynnä osaajia. Järkevä hevonen, joka on myös hyvin yhteistyöhaluinen. Herkkä ratsastaa ja eteenpäinpyrkivä, omaa suuret lennokkaat askeleet. Kapasiteettia aina 160 cm luokkiin kilpailemaan.
91. Barclay SWA xx
englantilainen täysiveriori - s. 01.04.2009 - Burnin' Sneakers xx x Go For It xx - om. rio
Hyvin innokas hyppääjä, mutta hieman liian kiireinen. Päättää oman reitin, ellei ratsastaja ole johtaja. Hyvin itsepäinen tapaus, mutta yhteistyön saavutettua, huomaa että orista on kilpakenttien kuninkaaksi. Liikkeiltään hyvin lennokas.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
92. Priya SWA x
angloarabialainen täysiveritamma - s. 18.05.2009 - Akeem ox x Polarfuchs xx - om. Tessa
Hyvin kaunis, isäänsä muistittava tamma. Tämä ensimmäinen anglo arabialainen kasvatti oli tilausvarsa Tessalle. Hyvin energinen tamma ja aina valmiina toimimaan. Askeleet ovat hyvin sulavat ja kauniit, sillon kuin tamma keskittyy tarpeeksi.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ), SER-V, KTK-III
93. Donoghue SWA
oldenburgori - s. 21.05.2009 - Dustin'fucker Life SIN x Gigolourine - om. damn
Todella komea tummahko ori, joka on luonteeltaan varsin ystävällinen. Soveltuu niin koulu- kuin esteradoille ja on hyvin yhteistyöhaluinen tapaus. Tästä herrasta tulee vielä jotain suurta!
94. Euforila SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 07.05.2010 - Deception Point xx x Euforia xx - om. Vibaja
Hyvin eloisa ja yhteistyöhaluinen neito, jolta löytyy energiaa vaikka muille jakaa. Omaa suuret liikkeet, mutta menee helposti sekaisin askelissa kovan vauhdin vuoksi. Omaa hyvän hyppytyylin, kunhan keskittyy.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
95. Palace SWA
trakehertamma - s. 30.06.2010 - Lancaster 5 x Pepita II - om. Kingsvalley
Vahva ja hieman äkkipikainen tamma, jolta löytyy myös itsepäisyyttä. Tamma osaa olla pirullinen ja ovela, mutta onneksi niin osaavat ratsastajatkin. Enemmän yhden ihmisen hevonen, joka ei kunnioita montaa ihmistä. Sählääjä esteillä, mutta osaa myös hypätä todella lahjakkaasti.
96. Polar Gold SWA
englantilainen täysiveritamma - s. 30.06.2010 - Gold Bullion xx x Polarfuchs xx - om. Kingsvalley
Hyvin energinen tamma, joka saattaa herkälle ratsastajalle olla aika kova pala. Rohkea hyppääjä, joka kuitenkin innostuu todella helposti. Suustaan äärimmäisen herkkä, mutta myös herkkä pukittelija.
97. Parco Tico SWA
hannoverori - s. 05.09.2010 - Parco Cito SWA x Carissa - om. Chao
Potentiaalinen suuri ori, joka omaa ilmavat ja energiset liikkeet. Utelias luonteeltaan, jolta ei jää yhtäkään paikkaa tutkimatta. Upea hyppääjä, joka hyppäisi vaikka esteet väärinpäin. Ilmavat ja tarkat hypyt, mutta välillä ori innostuu liian paljon, joka ratsastajasta tuntuu että herra lähtee käsistä.
98. Meteorion SWA
hannoverori - s. 10.06.2011 - Moordenaar PB x Dolce Latte SWA - om. Cannabia
Rohkea ja utelias ori, joka tuppaa aina välillä saamaan itsensä vaikeuksiin. Pitkäjalkainen herra omaa lennokkaat askeleet ja työskentelee mielellään kunnolla. Nauttii hyppäämisestä ja on perinyt vanhemmiltaan selkeän ja rennon hyppytyylin. Innostustakin riittää, joten ratsastajan tulee olla tarkkana.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
99. Winter SWA
trakehnertamma - s. 10.06.2011 - Generald SWA x Winnipeg SWA - om. welby
Lempeä ja kiltti tamma, joka kuitenkin osaa olla pikkupaha. Hyppää mielellään, mutta tarvitsee ratsastajalta selkeitä apuja, muuten osoittaa mieltään heittämällä takapäätään. Myös energiapuolta löytyy, joten valppaana kannattaa olla. Hieman arkaluontoinen uusia asioita kohtaan.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
100. Riviera SWA
hannovertamma - s. 08.08.2011 - Moordenaar PB x Roma - om. Chao
Hieman tulisempi varsa, jolta löytyy myös suurta kykyä esteille. Upeasta suvusta tuleva hannovertamma, jolta ei luonnetta puutu. Toisinaan osaa olla myös varsin kiltti, mutta toisella hetkellä jo täysi piru. Esteillä lahjat tulevat esille ja kapasiteettia riittää aina huipulle saakka.
101. Fiozzani SWA
hannovertamma - s. 20.11.2011 - Foehn Winds x R Volizzani - om. Siiri K.
Hyvin kaunis ja kapasiteetikas tamma, jonka liikkeet ovat matkaavoittavat. Luonteeltaan hieman äkkipikainen, eikä aina haluaisi työskennellä. Esteillä kuumuu herkästi, mutta ponnua riittää.
102. Lachina SWA
oldenburgtamma - s. 01.12.2011 - Lachen x Gigolourine - om. Siiri K.
Sympaattinen oldenburgtamma, joka on suvullisesti kaunis kuin helmi. Tamman luonne on ihmisystävällinen ja yhteistyöhaluinen, eikä sen seurassa tarvitse pelätä sen seuraavaa liikettä. Esteillä saa hieman ajaa eteenpäin, mutta hyppää hyvin.
103. Rami Royal SWA
suomalainenpuoliveriori - s. 07.12.2011 - Ramos Fizz x Winnipeg SWA - om. rio
Tallin ensimmäinen suomalainenpuoliveriori on syntynyt ja ori onkin hyvin kookas, mutta tästä huolimatta omaa itsepäisen luonteen. Luonteensa puolesta sopii hyvin estekentille ja orilla riittää myös vauhtia ja puhtia. Liikkeissä ei ole sanomista, vaikka eivät olekaan erikoisia ja toivoen ettei liikkeen puuttuminen vaikuta estekentillä.
104. Java Wafiya SWA
holsteinertamma - s. 15.12.2011 - Weltköning x Java Bahia - om. Siiri K.
Mielenkiintoinen, uutta sukulinjaa edustava tamma, jolta ei myöskään luonnetta puutu. Yhden ihmisen hevonen, mutta silti kilparadoilla toimii useammallakin ihmisellä. Esteillä antaa kaikkensa ja hyppää taidokkaasti erikoisesteetkin.
105. Maestro SWA
hannoverori - s. 27.05.2012 - Mafioso DES x Kahlua Mint - om. Kingsvalley
Pitkän ajan jälkeen Kingsvalley on saanut itselleen uuden orivarsan, joka jää talliin kasvamaan. Ori on varsin rohkea ja varma jaloistaan, sekä rakenteeltaan pitkäjalkainen. Saa nähdä tuleeko tästä tapauksesta yksi Kingsin valtaoreista tulevaisuudessa.
106. Canton SWA
holsteinerori - s. 02.07.2012 - Canoe Krug x Vincita SWA - om. Kingsvalley
-
107. Kahlua Sour SWA
hannovertamma - s. 30.07.2012 - Chilin J'adore x Kahlua Mint - om. Kingsvalley
-
108. Rosarita SWA
hannovertamma - s. 04.08.2012 - Brescon Hellriser x Roma - om. Kingsvalley
-
109. Presbyterian SWA
holsteinerori - s. 12.08.2012 - Predator of Dreams x Jalapeno SWA - om. Kingsvalley
-
110. Juniper SWA
oldenburgori - s. 16.08.2012 - Justin Bellamy x Gigolourine - om. Suprant
-
111. Carnissa SWA
hanoveriantamma - s. 28.08.2012 - Brescon Principe x Carissa - om. Kingsvalley
-
112. Chanila SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 02.09.2012 - Kassian xx x Chapala xx - om. Kingsvalley
-
113. Filmzine SWA
trakehnertamma - s. 07.09.2012 - Primo Nighthawk xx x Filmstar SWA - om. Kingsvalley
-
114. Anteater SWA
westfalentamma - s. 23.09.2012 - Fredsion x Antelope H - om. Kingsvalley
-
115. Milliard SWA
trakehnertamma - s. 02.10.2012 - Orlando Nove x Millicent SWA - om. Kingsvalley
-
116. Diversion SWA
trakehnerori - s. 22.10.2012 - Die Another Day xx x Filmstar SWA - om. Kingsvalley
Rauhallinen ori jo varsana, josta tullut iän myötä hieman laiskahko. Ori ei varsinaisesti ole mikään energiapommi, mutta on silti perinyt estehevoselle tärkeimmät asiat, hyppytekniikan ja varovaisuuden. Nykyisen omistajan kuvaamana "rumasta ankanpoikasesta kasvaa joutsen esteradalla".
117. Giardia SWA
oldenburgtamma - s. 23.10.2012 - Stark Samson F x Gigolourine - om. Kingsvalley
-
118. Aisla SWA
trakehnertamma - s. 24.10.2012 - U-Ground Cirrus x Aïsha - om. Kingsvalley
-
119. Daredevil SWA
holsteinerori - s. 25.10.2012 - The Dawn x Java Bahia - om. Sanchez
-
120. Jokeriina SWA
holsteinertamma - s. 30.10.2012 - Jelmer Nero x Jokero R - om. Wonder
-
121. Caradhras SWA
hanoverianori - s. 30.10.2012 - Chandrila x Replica - om. Natalia
-
122. Daisy Capricot SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 31.10.2012 - Capricorn xx x Daisy Apricot xx - om. Kingsvalley
-
123. Hydrus SWA
hanoverianori - s. 01.11.2012 - Hyperion A x Remy - om. Kingsvalley
-
124. Lucky South SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 01.11.2012 - John D. Rocker xx x Lucky Star xx - om. Kingsvalley
-
125. Luana SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 02.11.2012 - Irish Ballet xx x Lucky Star xx - om. Nora
-
126. Chardonney SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 03.11.2012 - Pioniere xx x Chapala xx - om. Nora
-
127. Dolce Naede SWA
hanoveriantamma - s. 03.11.2012 - Jackaede x Dolce Moria SWA - om. Kingsvalley
-
128. Cocoa SWA
hanoveriantamma - s. 05.11.2012 - Flavros Pyrr x Chocolate - om. Kingsvalley
-
129. Bon Voyage SWA xx
englantilainen täysiveriori - s. 11.11.2012 - Bonjov Ring xx x Veneziana SWA xx - om. Kingsvalley
-
130. Gonorghea SWA
hanoverianori - s. 28.11.2012 - Gonoreagan Wolves x Amorita - om. Kingsvalley
-
131. Khanate SWA
trakehnertamma - s. 07.12.2012 - Romney x Khameleon - om. Kingsvalley
-
132. Labrum SWA
trakehnerori - s. 16.12.2012 - Labyrinth x Ciana - om. Kingsvalley
-
133. Foundationer SWA xx
englantilainen täysiveriori - s. 27.12.2012 - Foundations xx x Illusion and Dream xx - om. Kingsvalley
-
134. Rocker SWA
trakehnerori - s. 01.01.2013 - Hunter NON x Rubiana SWA - om. bill
-
135. Silver Wolf SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 11.01.2013 - Primo Volante xx x Silver Fox SWA xx - om. Kingsvalley
-
136. Java Bali SWA
holsteinertamma - s. 13.01.2013 - Breaking Bad x Java Bahia - om. Kingsvalley
-
137. Maedan SWA
trakehnerori - s. 22.01.2013 - Maecenas x Ciana - om. kuusnelonen
-
138. Lockhart SWA xx
englantilainen täysiveriori - s. 01.02.2013 - Like This Like That xx x Chapala xx - om. Sen
-
139. Romantik SWA
holsteinertamma - s. 04.02.2013 - 81 Camaro Bay x Romantica SWA - om. Kingsvalley
-
140. Caribbean SWA
hannovertamma - s. 11.02.2013 - Candor Woods x Carissa - om. Sanchez
-
141. Wilderness SWA
hanoverianori - s. 12.02.2013 - Windmillion x Replica - om. Kingsvalley
-
142. Illusive SWA x
angloarabialainen täysiveritamma - s. 15.02.2013 - Sahara's Black Ghost ox x Illusion and Dream xx - om. Sen
-
143. Vagavillain SWA
hanoverianori - s. 16.02.2013 - Vagabond Pyrr x Chocolate - om. Kingsvalley
-
144. Lucky Lemon SWA x
angloarabialainen täysiveritamma - s. 17.02.2013 - Dionysos ox x Lucky Star xx - om. Sen
-
145. Habble SWA
holsteinerori - s. 20.02.2013 - Hannibal Kid x Passion Bubble SWA - om. Kingsvalley
-
146. Illustrated SWA
trakehnertamma - s. 24.02.2013 - Buckminister x Illusion and Dream xx - om. Kingsvalley
-
147. Paranoid SWA
holsteinertamma - s. 02.03.2013 - Askari x Paranoia - om. Sanchez
-
148. Esmee SWA
englantilainen täysiveritamma - s. 05.03.2013 - Like This Like That x Euforia - om. Iarian
-
149. Celsstad SWA
trakehnerori - s. 15.03.2013 - Willemstad x Ciana - om. Natalia
Perusluonteeltaan hyvin ystävällinen ja utelias ori jolta ei löydy normaaleja orimaisia vinkeitä. Ratsuna varsin eteenpäinpyrkivä ja esteiden kanssa se on elementissään, toimii kuitenkin ratsastajan kanssa hyvin yhteistyössä.
150. Rothill SWA
holsteinerori - s. 17.03.2013 - Rothchild PB x Bottoms Up! PB - om. Kingsvalley
-
151. Tuned In SWA
trakehnerori - s. 19.03.2013 - Callaway x Tune Out - om. Kingsvalley
-
152. Rock Prinz SWA
trakehnerori - s. 01.04.2013 - Apeiron x Rococo Rock - om. bill
-
153. Kaisner SWA xx
englantilainen täysiveriori - s. 01.04.2013 - Kaiser RAC xx x Daisy Capricot SWA xx - om. Sen
-
154. Paletheia SWA
trakehnertamma - s. 03.04.2013 - Venerdi x Palace SWA - om. Kingsvalley
-
155. Tiarriciai SWA
hanoveriantamma - s. 10.04.2013 - Charlic Swift x T'innamorerai SWA - om. Kingsvalley
-
156. Tropfen SWA
trakehnerori - s. 10.04.2013 - Römisches Licht x Tune Out - om. bill
-
157. Weltig SWA
holsteinerori - s. 12.04.2013 - Weltkönig x Hallucination - om. Kingsvalley
-
158. Darren SWA
trakehnerori - s. 02.05.2013 - Lacroix x Daisy Apricot xx - om. CC
-
159. Foxforward SWA
englantilainen täysiveritamma - s. 08.05.2013 - Red Fox SWA x Flashforward RAC - om. minttu
-
160. Tiara SWA
trakehnertamma - s. 14.05.2013 - Soundcheck x Tune Out - om. bill
-
161. Havana SWA
westfalentamma - s. 29.06.2013 - Pantenonix x Havanno - om. Kingsvalley
Havana on äärimäisen lapsiystävällinen tamma, piirre on selkeästi tullut molemmilta vanhemmilta. Ratsastaessa kuitenkin syttyy oikeanlaisen ratsastajan kanssa. Esteillä oma moottori on käytössä ja yhteistyöhaluinen.
Saavutuksia: hyviä kilpailutuloksia (ERJ)
162. Java Bara SWA
holsteinertamma - s. 02.07.2013 - Dapper REB x Java Bali SWA - om. rebely
-
163. Millet SWA
trakehnertamma - s. 06.07.2013 - Buttercup COS x Milliard SWA - om. Kingsvalley
-
164. Winside SWA
trakehnerori - s. 03.08.2013 - Bourzet NON x Winnipeg SWA - om. Kingsvalley
-
165. Filmday SWA
trakehnertamma - s. 10.08.2013 - D-Day COS x Filmzine SWA - om. Kingsvalley
-
166. Kiki SWA
trakehnertamma - s. 07.10.2013 - Currahee x Khameleon - om. bill
-
167. Somerset SWA
holsteinerori - s. 15.10.2013 - Siroslaw Woods x Java Bali SWA - om. Sparrow-mind
-
168. Venezerin SWA
trakehnertamma - s. 16.10.2013 - Sonnentanz HRW x Veneziana SWA xx - om. Escorant
-
169. Sincore SWA
holsteinerori - s. 25.10.2013 - Sindarin x Paranoia - om. K.J
Sincore on mahtava persoona. Älkää antako pienehkön koon hämätä, pippuria ja intoa riittää vaikka pienelle kylälle. Säpäkkä ja nopealiikkeinen ori on valtavan kiltti ja hyväntahtoinen, mutta toivoton häslä ja hormoonihyrrä.
170. Kahlua Mel SWA
hanoveriantamma - s. 27.10.2013 - Cirion Ciryandil x Kahlua Sour SWA - om. raza
-
171. Londinium SWA
hanoveriantamma - s. 31.10.2013 - Londontopas x Roma - om. Diamonte
Malttamaton tamma, joka kuitenkin kuuntelee herkeämättä ratsastajan apuja. Innostueessaan ei pysy paikallaan, vaan tekisi mieli painella suuntaan tai toiseen. Esteillä toimii hyvin, mikäli ratsastaja myös osaa oman asiansa. Kyttää välillä erikoisesteitä.
172. Inkblot SWA xx
englantilainen täysiveriori - s. 02.11.2013 - Damn Inkspot x Daisy Apricot xx - om. Kingsvalley
-
173. Hallucinate SWA
holsteinertamma - s. 09.11.2013 - Grimaldi x Hallucination - om. Assi
Todella ihmisystävällinen ja miellyttämisenhaluinen neitokainen, joka osaa myös nähdä vihreitä miehiä. Ratsuna se on kuuntelevainen ja toimelias, mutta vieroksuu uusia ratsastajia. Tamma on myös tarkka ratsastajastaan ja radalla ihmisen virheet kyllä huomaa.
174. Java Bianca SWA
holsteinertamma - s. 01.12.2013 - Kavanagh Roy x Java Bahia - om. K.J
Java Bianca on on melko vaativa tamma. Selvästikin toisin kuin emällänsä, Javalla on aina omat, vahvat mielipiteensä joita se ei pelkää esittää. Esteillä intoa riittää enemmän kuin tarpeeksi, esteradalla se onkin parhaimmillaan, siihen voi aina luottaa että yli mennään.
175. Chocolate Cookie SWA
hanoveriantamma - s. 10.12.2013 - Wilderness SWA x Chocolate - om. turjake
-
176. Go Sassy SWA xx
englantilainen täysivertamma - s. 13.12.2013 - Inkblot SWA xx x Skip and Go xx - om. bill
-
177. Midsummer Star SWA
trakehnertamma - s. 05.01.2014 - Die Another Day xx x Morning Star SWA - om. Kingsvalley
-
178. Mehleur SWA
hanoverianori - s. 13.01.2014 - Maestro SWA x Tiarriciai SWA - om. Jazzumi
-
179. Weltzentrum SWA
holsteinerori - s. 20.01.2014 - Weltkönig x Java Bahia - om. Jazzumi
-
180. Havania SWA
westfalenintamma - s. 15.02.2014 - Sacramento x Havanno - om. Suprant
-
181. Chanille SWA
englantilainen täysivertamma - s. 15.02.2014 - Primo Nighthawk xx x Chanila SWA xx - om. Suprant
-
182. Transiency SWA
trakehnertamma - s. 26.02.2014 - Rainmaker x Transience - om. Joe
-
183. Euforina SWA
trakehnertamma - s. 03.03.2014 - Dark Devon x Euforine SWA xx - om. Joe
-
184. Yellow Gold SWA xx
englantilainen täysiveriori - s. 12.03.2014 - Through the Wire xx x Polar Gold SWA xx - om. Troya
-
185. Eudora SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 12.03.2014 - Primo Volante xx x Euforila SWA xx - om. Troya
-
186. Ramino SWA
hanoverianori - s. 30.03.2014 - Rabanastre x Trevelyan - om. indy
-
187. Heigel SWA
hollantilaisori - s. 09.04.2014 - Emil BH x Heide BJD - om. kingsvalley
-
188. Salih SWA
arabialainen täysiveriori - s. 13.05.2014 - Saleh Qutb al Najya x Faridah ox - om. Kingsvalley
-
189. Naya SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 01.04.2014 - Love Love Love xx x Lucky Star xx - om. CC
-
190. Minx SWA xx
englantilainen täysiveritamma - s. 06.05.2014 - Red Cap xx x Lucky Star xx - om. CC.
-
191. Fairie SWA
trakehnertamma - s. 10.06.2014 - Dark Rumor x Dark Fairydem - om. welby
-
192. Khamelion SWA
trakehnerori - s. 19.06.2014 - Windbreaker x Khameleon - om. welby
-
193. Voltigeur SWA
trakehnerori - s. 20.08.2014 - Windbreaker x Valetta - om. kingsvalley
-
194. Rheinsohn SWA
trakehnerori - s. 03.09.2014 - Voltigeur SWA x Rhea HRW - om. kingsvalley
-
195. Daisy Anricot SWA
trakehnertamma - s. 07.09.2014 - Voltigeur SWA x Khameleon - om. kingsvalley
-
196. Hawaii SWA
westfalentamma - s. 01.10.2014 - Maduin Gear xx x Havanno - om. Jayde
-
197. Goldstern SWA
hanoverianori - s. 01.10.2014 - Gonorghea SWA x Nemein HRW - om. indy
-
198. Racona SWA
trakehnertamma - s. 07.12.2014 - Willemstad x Rococo Rock - om. Sani
-
199. Armageddon SWA
westfalenori - s. 13.12.2014 - Pantenonix x Antelope H - om. Pierre
Upeasta suvusta oleva ori, jota ei ole myöskään ulkonäöllä pilattu. Rehellinen hevonen ratsastaa ja rauhallinen käsitellä. Tältä oriilta odotetaan vielä paljon.
200. Duecento SWA
ori - s. 31.12.2014 - x - om. Kingsvalley
-
201. Sphyraenid SWA
trakehnertamma - s. 31.12.2014 - Willemstad x Sphyrnidae - om. Tuulia T.
Määrätietoinen ja kaunis linjakas tamma, jonka luonne ei ole helpoimmasta päästä. Ihmisiä kohtaan epäröivä, mutta kapasiteettia löytyy esteillä reilusti.
202. Transcend SWA
trakehnerori - s. 31.12.2014 - Ringmail xx x Transience - om. Tuulia T.
Rauhallinen oripoika, joka perinyt molemmilta vanhemmiltaan tasapuolisesti yhtä sun toista. Massiivinen tapaus, mutta toimii yllättävän ketterästi esteillä.
203. Raccoon SWA
trakehnertamma - s. 31.12.2014 - Windbreaker x Rococo Rock - om. Tuulia T.
Utelias ja seurallinen neitokainen toivottaa kaikki tervetulleeksi. Ratsuna haastava, joka tykkää testailla ratsastajaansa keinoilla millä hyvänsä.
204. Trangear SWA
trakehnerori - s. 01.01.2015 - Maduin Gear xx x Transience - om. HM
Täysiverisen veri näkyi hevosessa jo nuorena. Energinen ja peloton varsa, joka ei vierasta ihmisiä. Perinyt paljon luonnetta emältään, eli mallikas estehevosen alku.
205. Harlequin SWA
hanoverianori - s. 09.10.2015 - Hydrus SWA x Wildberry Woods - om. Sportpferde Vehring
-
206. King Of My Heart SWA
englantilainen täysiveriori - s. 17.10.2015 - Kaiser RAC x Skip and Go xx - om. Sportpferde Vehring
-
207. Master Oats SWA
englantilainen täysiveriori - s. 24.10.2015 - Maduin Gear xx x Chapala xx - om. Sportpferde Vehring
-
208. Transciel SWA
trakehnerori - s. 16.01.2016 - Riccelli K x Transience - om. H
Vahvan luonteen omaava ori, joka pääsee helposti niskan päälle, jos antaa mahdollisuuden. Energinen ja miellyttävä ori, joka omaa vahvan pitkän laukan.
209. Valentia SWA
trakehnertamma - s. 01.02.2016 - Apeiron x Valetta - om. H
Kullanhohtoinen tamma, jonka sydän on myös täyttä kultaa. Helppo hoitoinen tamma. Hieman herkkähipiäinen hypätessä, joka ei tykkää jos puomit kolisevat jaloissa.
210. Redriana SWA
trakehnertamma - s. 09.09.2016 - Hadrian SWA x Rhea HRW - om. Bahama Jumpers Co.
-
211. Midway SWA
trakehnertamma - s. 11.09.2016 - Morpheus NON x Millicent SWA - om. Bahama Jumpers Co.
-