Virtuaalinen Esteratsujen Laatuarvostelu

Ota yhteyttä

ERL ylläpito / Vibaja
vibaja@sudenmarja.org

Tuomarihaku

Haluatko tuomariksi? Tutustu ensi alla olevaan tekstiin.

Jos laatuarvostelutuomarin työ kiinnostaa, luethan ensin tuomarit - sivun. Haemme aktiivisia, pitkäaikaisia ja luotettavia tuomareita. Pitää kuitenkin muistaa, ettei kukaan ole seppä syntyessään. Tuomarikoulutukseen otetaan hakemusmailin perusteella muutamat lupaavimmat ja kiinnostuneimmat. Uusille tuomareille annetaan ohjeistusta hevosen arvioinnista ja he saavat tehdä muutaman koearvostelun.

Tuomariksi voit hakea ottamalla yhteyttä ylläpitäjään, VIbajaan, sähköpostitse. Muista hakemusta tehdessäsi, että tilaisuuksia on joka toinen kuukausi ja arvosteltavia hevosia joka tilaisuudessa 30. Eli mieti tarkkaan, ennen kuin ryhdyt kirjoittamaan hakemusta. Hakemussähköpostissa vastaa ainakin seuraaviin kysymyksiin;

Nimimerkkisi ja mahdollinen VRL-tunnuksesi ?
Oikea ikäsi ? Kauan olet ollut virtuaalimaailmassa ?
Oletko pitänyt taukoja ? Milloin ? Kuinka pitkiä ?
Miksi haluaisit ERL:n tuomariksi ? Ja miksi juuri sinut pitäisi ottaa tuomarikoulutukseen ?
Virallinen tuomari / varatuomari ?
+ mahd. edelliset "työkokemukset" (mm. NJ-tuomari, KRJ-, YLA-, KTK-tuomari yms.)

Emme halua hakemuksesta kauhean pitkää, edellä mainittuihin kysymyksiin vastaaminen muutamalla sanalla riittää. Jos sinulla on antaa muutamia esimerkkejä tekemästäsi "työstä" niin katsomme ne kernaasti. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä Vibajaan sähköpostitse vibaja@sudenmarja.org.